Over ons

PVTcursus.nl is de website van Consultaat speciaal voor de PVT. Wij zijn een onafhankelijk trainings- en adviesbureau. Voor meer informatie over Consultaat klik hier.

Voor de PVT willen we laagdrempelige ondersteuning bieden van hoge kwaliteit. Kwaliteit is voor ons maatwerk bieden en resultaatgericht werken. Resultaat voor zowel de medewerkers en de organisatie. De vraag van uw PVT is voor ons het vertrekpunt. Omdat we zelf lid van medezeggenschapsorganen zijn geweest weten we als geen ander dat u niet zit te wachten op standaardantwoorden. Voor ons is elke cursus, elk advies en elke vorm van begeleiding anders, altijd afgestemd op de behoefte van de PVT en de organisatie waarin deze functioneert. We hebben de overtuiging dat een PVT van waarde is voor de onderneming en de werknemers.

Voor PVTcursus.nl werken de medezeggenschapspsecialisten:

Gé Molenveld

Jarenlang lid van diverse medezeggenschapsorganen. Kent daarom de uitdagingen en vragen waar u voor staat.
Klanten zeggen over hem: resultaatgericht, degelijk, betrokken, kennis van zaken en met humor.

Een vraagbaak op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot medezeggenschap, arbeidsomstandigheden en werktijden. Goed thuis in zowel de bedrijfsmatige als de personele kant van een organisatie.
M 0622950344

Guus van der Laak

Was 6 jaar voorzitter en 3 jaar secretaris van een ondernemingsraad. Menig advies- en instemmingsverzoek is door zijn handen gegaan.
Heeft een scherp oog voor zowel de inhoud, de strategie en het proces en is een ervaren onderhandelaar.
Klanten zeggen over hem: praktisch, thuis in de medezeggenschap, oog voor de positie van de PVT.

Thuis in zowel reorganisaties en vaardigheden als assertiviteit, onderhandelen en vergaderen.
M 0655162647

William Drenth

Specialist op het gebied van arbeidsvoorwaarden en sociale plannen. Staat de PVT graag bij bij de onderhandelingen daarover.
Klanten zeggen over hem: bekwaam, zorgvuldig, oog voor details, in staat de grote lijn vast te houden, weet inhoud en relatie goed te scheiden.

Ervaren beoordelaar van reorganisatieplannen en het begeleiden van de PVT daarbij.
M 0624467024

Tarief
Het is voor een PVT niet altijd gemakkelijk om scholing te volgen. Wij hanteren daarom voor kleine groepen een speciaal tarief. We bieden daarbij wel de volledige service, zoals gedurende de hele zittingsperiode gratis ondersteuning bij vragen.

Wij hanteren een tarief van € 165,00 per dagdeel per persoon voor maatwerkcursussen en coaching. Het minimum aantal deelnemers is drie (3).
Het maximum dagdeeltarief van € 990,00 wordt dus bereikt bij 6 of meer deelnemers.
Dit tarief is exclusief reis- en accomodatiekosten en inclusief voorbereiding, cursusmateriaal en gratis helpdesk.

Op verzoek verzorgen we de cursus (zonder meerkosten) ook op uw eigen locatie.

Voor cursussen op basis van open inschrijving of workshop hanteren wij een dagdeeltarief van € 150,-. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW, omdat wij een CRKBO-erkend opleidingsinstituut zijn.

Het tarief voor advies aan de PVT is € 150,00 per uur exclusief BTW en reiskosten.

Voor het maken van een afspraak bel: 06 55162647 of neem contact op via het contactformulier.