PVT Cursus

Cursus PVT: van start in de PVT
Om de PVT een snelle start te bieden hebben we speciaal voor een startende PVT of een PVT in een nieuwe samenstelling een cursus van één dag ontwikkeld.

In dit programma komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • De visie van de PVT op de rol in de eigen organisatie
  • Kennis van de rechten, plichten en bevoegdheden van de PVT
  • De werkwijze van de PVT
  • De communicatie met de achterban

Hier vindt u  het voorbeeld cursusprogramma “Van start in de PVT”.

Voor een PVT die ook aandacht willen besteden aan vergaderen en het overleg met de directie hebben we een tweedaagse cursus ontwikkeld. Voor het programma klik hier.

Cursus op maat.

Naast de een- en tweedaagse cursus “van start in de PVT” ontwikkelen we met u een cursus op maat. Dat is interessant als er specifieke onderwerpen aan de orde zijn zoals een reorganisatie en een sociaal plan. Hiervoor bespreken we eerst uw wensen en bespreken we de achtergronden van uw organisatie. Op basis daarvan wordt een programma opgesteld. Neem hiervoor contact met ons op.

 

PVT-leden zullen zich net als leden van de ondernemingsraad ook willen verdiepen in andere beleidsterreinen van de onderneming. Hiervoor hebben we speciaal voor de PVT cursussen ontwikkeld. Klik op de naam van de cursus om het programma te zien. We hebben cursussen op het gebied van, arbeidsomstandigheden, sociaal beleid, financiën, arbeidsvoorwaarden, onderhandelen en vergaderen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.